Alla inlägg under april 2012

Av Hasse - 13 april 2012 08:36

Fredag den 13e och jag vaknar med stel nacke och ond rygg, ingen vidare start men solen skiner åtminstone.

Ungarna steg som vanligt upp före fan men jag lyckades få mig lite morgonvila ändå.

Spännande att se hurdan dag det här blir, jag brukar ha tur på Fredag den 13e så man kan ju hoppas på att det händer något trevligt idag, visserligen så har jag inte mycket hopp var i kroppen.


Jag har som vanligt funderat på något jag observerat.

Man kan onekligen notera attityden som finns på de flesta internetforum.

Allt som heter atighet och folkvett är som bortblåst och majoriteten är dryga och otrevliga.

Det är inte mycket som krävs för att man ska bli terroriserad och bortjagad om man visar en uns mänsklighet.

Är det våran generation med sina sarkastiska drag som ligger bakom det eller är det egentligen så att när man sitter vid datorskärmen så vågar man vara extra kaxig för att ingen ställer en till svars för vad man säger?

Internet är ju självklart fullt av idioter och jag irriterar mig på varenda en av dem, dock kan man ju inte göra mycket över nätet förutom att CAPSLOCKA dem till döds.

Jag måste medge att jag många gånger har lust att följa Jay & Silent Bobs exempel och dyka upp vid dörren hos varenda liten skitstövel och lära dem en läxa om folkvett.

Tills dess kan jag åtminstone trösta mig med deras totala brist på logik och outvecklade ordförråd.


Jag har visst en liten publik ändå, några besökare per dag så det verkar tydligen vara lite intressant att läsa vad jag klagar på. 

Jag är ingen rolig människa, bitter och för det mesta irriterad på något. Jag hatar mycket men det jag tycker om, tycker jag mycket om.

Precis som med vänner så har jag hellre få och nära än många och ytliga.

Sen är det ju som sagt så mycket idioter i denna värld så skottpeng skulle inte skada.

Jag kan åtminstone trösta mig med att jag inte jävlas med dem som inte förtjänar det så en helt kass människa är jag inte.


Skulle vara kul att veta vilka det är som läser mitt struntprat så rista gärna in en kommentar när ni ändå slösar tid här.


Hejpahej

Av Hasse - 12 april 2012 20:42

Det här är faktiskt inget gnäll och jag är inte irriterad heller, bara en smula road på ett sarkastiskt sätt.

Det går onekligen inte att missa allt snack om nostalgi på internet, sidor som 9gag och qiuterly är fulla av 80-talister som precis som jag finner det roande att snacka om det vi lekte med när vi var små. Vi börjar ju närma oss 30 och då sätter ju ålderskrisen igång, jag är inte direkt ledsen att bli äldre men det känns flummigt när man pratar om något man gjorde för 15 år sen, fan jag börjar verkligen bli.. äldre. 

Men tanke på hur långt utvecklingen har kommit de senaste 20 åren så känns ju verkligen våra barndomsnöjen som rena stenåldern om man jämför med vad ungarna leker med idag.

Min första mobiltelefon var en Nokia 5210 som jag lyckades lura farsan av, den hade snake, 2färgsdisplay och midi-ringsignaler. Jag var 13 år och det krävdes en del för att jag skulle få ha den. Något år senare skaffade jag den så episkt omtalade 3310.

Idag ser man 10-åringar som springer omkring med mobiler värda med än min dator och har mer finesser också för den delen. Men jag tänkte inte gnälla på bortskämda snorungar nu, det tar vi en annan dag.

Det jag nu ville komma fram till var att jag noterat mer och mer att även snorungarna börjar vara nostalgiska, ålder 16 och neråt tänkte jag främst.

De sitter och snackar sig varma över något de lekte med för 5 år sen och som även finns kvar idag, sånt som min 7-åring pysslar med, oj så speciellt.. 


Nej jag är inte ute efter att kritisera er men snälla nån, vänta en sådär 10 år innan ni pratar om tiden som varit, ni lever den ju nu.

Tills dess delar jag med mig av några bilder på RIKTIG nostalgi.

70 och 80-talister, njuuut och ni andra, googla.


     

Av Hasse - 11 april 2012 19:46

Varning följande blogginlägg är gnälligt, känsliga läsare varnas.

Buhuuuu äh inte ska jag vara så gnällig.

Har bara haft en otroligt dryg dag.

Den där jävla saken väckte mig varje gång den gjorde mätning natten till idag, alltså en gång i timmen. Så denna dagen har jag varit trött och på ett jävla humör. Ungarna bestämde sig också för att jävlas lite extra så jippie..

Visade sig iaf att jag har högt blodtryck, säg nå jag inte redan visste, ganska så för högt också, toppnotering på 165/110 och nästan alla mätningar var för höga. Räkna då på att jag faktiskt bara är 26 år (och 9 månader) så kan man bara räkna med att det kommer bli högre, känns onekligen som att jag känner igen fotspåren jag vandrar i.. nåja, får jag medicin så slipper jag iaf problemen jag haft men då kommer det väl en massa roliga biverkningar, man kan ju inte få allt eller hur?

Nu har jag en kladdkaka i ugnen och jag ska tröstäta och se på skräckfilm!

Sen tror jag att jag tar en bastu innan jag drar mig i säng, behöver åtminstone inte stiga upp tidigt i morgon.

Ska åtminstone göra barnen glada med en sväng till fårhagen och hälsa på lammet som kom idag.


PussKramDraHelvete hej.

Av Hasse - 10 april 2012 09:23

Vilket väder va? Alltid kul när det börjar snöa precis när vintern väl börjat försvinna, jag som inte kan vänta på att gräsmattan ska tina fram så jag kan börja planera, jag har stora planer för min gård!

Nåja, sommar blir det förr eller senare.

Idag var det dags för 24 timmars blodtrycksmätningstjosan och jag har precis kommit från vårdcentralen men en skum grej på armen med en slang som går till en annan skum grej jag har i ett bälte. Den skumma grejen i bältet piper en gång i halvtimmen och då pumpas den skumma grejen på armen upp, det händer just nu faktiskt. Då domnar min arm bort och ser ut som en ådrig ballong, ont gör det också. Jättekul när det hände två gånger då jag körde hem från vc, simulera livet som enarmad. Jo, den pumpas ju inte bara upp en gång i halvtimmen, ibland får den för sig att första mätningen inte dög så då gör det det igen på några minuter, oj vad lajbans det ska bli att sova med skiten.

Nåja, nu ska jag göra i ordning för bakning som jag lovat Lucas. Det blir ett experiment socker/banankaka. Kan bli intressant!

PussKramDraHelvete hej.


p.s

Kom att tänka på att jag klagar ganska mycket på min blogg och det är så att jag är en sån som behöver ventilera, annars exploderar jag till slut, hade gärna pratat med någon jag litar på istället för att vädra allt på internet vars alla kan se det, dock har min blogg inte så många besökare så jag känner mig inte så hemskt uthängd, men när jag gör det så känner jag mig bara jobbig, menar vem fan vill lyssna på mitt gnäll?

MEN när jag gör det på bloggen så får man fan skylla sig själv om man går in och läser det så up yours!

d.s

Hej

Av Hasse - 8 april 2012 21:47

Jag har inte direkt något vettigt att säga men jag tjattrar på ändå.

Min hjärna snurrar, analyserar och ger mig huvudvärk som vanligt.

Jag är less på mig själv men det är inget nytt.

Jag både vill och vill inte veta för tänk om det inte är som jag hoppas..

Bläääääääbläääääääbläääääää gaaaaaaaaa!!!!!

Hur vet man när vansinnet är nära?

Nä nu går jag och bastar.

Presentation

Omröstning

Fruktar du döden?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards